bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop, verkoop en woningtoewijzing

26 juni 2024

In dit artikel lees je over de naderende voorverkoop, verkoop en de woningtoewijzing bij Leeuwenkwartier. Zo weet je wat je straks kunt verwachten!

Voorverkoop – augustus/september (datum volgt)
De voorverkoop staat gepland voor augustus/september. Vanaf dan kun je alvast de prijsbandbreedtes en overige nieuwe woninginformatie bekijken, zoals de woningplattegronden en woonoppervlaktes. Op basis hiervan kun je jouw voorlopige woningvoorkeuren online doorgeven. Dit is vrijblijvend en nog niet definitief: veranderen jouw voorkeuren, dan kun je dit later bij de officiële start verkoop nog aanpassen.

Verkoop – september 2024 (datum volgt)
Zodra alle verkoopstukken definitief zijn en de woningprijzen zijn vastgesteld, start naar verwachting in september de officiële verkoop. Via het online inschrijfformulier kun je dan jouw definitieve woningvoorkeuren doorgeven. Ook vul je de overige gegevens in en kun je een financiële check of document ‘Aankoop uit eigen vermogen’ uploaden. Op deze pagina lees je hier meer over.

Toewijzing
Na sluiting van de verkoopperiode worden de woningen geautomatiseerd toegewezen door een digitale ‘Matchmaker’. Dit gebeurt op basis van de doorgegeven woningvoorkeuren, waarbij het streven is om inschrijvers een woning van hun (hoogste) voorkeur toe te wijzen. Ook wordt gekeken of er een financiële check of document ‘Aankoop uit eigen vermogen’ is toegevoegd. Omdat je hiermee aantoont dat de financiering haalbaar is, geeft dit je een streepje voor bij de toewijzing.

Alle informatie over voorverkoop, verkoop en toewijzing vind je ook terug op deze pagina.

Meer informatie over de wijkopzet en het gevarieerde woningaanbod van Leeuwenkwartier? Klik hieronder:

Meer over Leeuwenkwartier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe