bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorjaar in verkoop | Energieneutrale woningen!

19 februari 2024

De verkoop van Leeuwenkwartier staat gepland voor dit voorjaar.

Met een divers aanbod komt er voor iedere woonwens wat wils: van vrijstaande woningen, reguliere en levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen tot hoek- en tussenwoningen.

Energieneutrale woningen
De woningen van Leeuwenkwartier worden energieneutraal! Met energielabel A++++ zijn de woningen nóg een stap duurzamer dan veel andere nieuwbouwwoningen, die standaard over label A+++ beschikken.

Energieneutraal wonen is niet alleen goed voor het milieu en je energienota, maar het biedt sinds begin dit jaar ook extra leenmogelijkheden. De maximale leencapaciteit is namelijk gekoppeld aan het energielabel van de woning. Bij een energieneutrale woning heb je extra leencapaciteit van € 40.000,-. Energieneutraal wonen in Leeuwenkwartier wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar!

Op deze pagina lees je meer over de woningtypes. Zie jij jezelf al heerlijk wonen in een van deze prachtige, duurzame woningen? De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen, de groene wijk en meer.

Woonwensen-enquête
Heb jij interesse in een woning van Leeuwenkwartier? Dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen via een korte enquête. Klik op de button om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor je input!

Naar de enquête
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe