bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start in zomer | Hotspots in de omgeving

25 april 2024

In aanloop naar de start verkoop van Leeuwenkwartier - in de zomer - delen we in dit artikel enkele hotspots in de omgeving met je!

En heb jij de woningimpressies al gezien die sinds begin deze maand online staan? Hierop zie je de rijke architectuur van de woningen en de ruimtelijke, groene opzet van deze kleinschalige woonwijk. Omdat Leeuwenkwartier een op zichzelf staande wijk is die uit verschillende woonhofjes bestaat, liggen de woningen mooi aan het groen en is er geen doorgaand verkeer. Zo geniet je hier iedere dag van de rust!

Hotspots in de omgeving
Of je nu van natuur, geschiedenis of cultuur houdt, vanuit Leeuwenkwartier ben je zo op bijzondere plekken in de buurt. We lichten er enkele voor je uit.

De Gouden Ham - Recreatiepark de Gouden Ham is een veelzijdig waterrecreatiegebied in Het Land van Maas en Waal. Het biedt volop van mogelijkheden voor watersport, zoals zwemmen, zeilen en kanoën. Er zijn drie schiereilanden en een zandstrand van maar liefst 700 meter. Een geweldige plek om in de zomer te picknicken en te genieten van de zon!

Adventure Gardens - Wandel door de verschillende thematische tuinen en doe ideeën op voor je eigen buitenruimte. Dompel je onder in een pure en natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert. Ook voor kinderen is er veel te beleven. ‘Het Ontdekkingseiland’ is een 3 hectare groot speeleiland, waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Het Speelse Veld - In deze natuurrijke omgeving vlak bij Leeuwenkwartier kunnen kinderen spelen, leren en bewegen. Van hutten bouwen, spelen met water tot lekker relaxen: alles is hier mogelijk! Ook oudere generaties kunnen hier natuurlijk lekker uitwaaien.

Uiterwaarden - De nabijgelegen uiterwaarden van de Waal zijn een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier kun je wandelen, vogels spotten en genieten van de rustgevende natuur.

Monkey Town Wamel - In Wamel vind je de leukste binnenspeeltuin van Maas en Waal: Monkey Town! Met veel attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar en goede horeca biedt deze plek alles voor het perfecte gezinsuitje.

 

Het gevarieerde aanbod van Leeuwenkwartier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe