bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start in mei/juni | Financiële check

14 maart 2024

De start verkoop van Leeuwenkwartier in Beneden-Leeuwen komt steeds dichterbij: naar verwachting begint in mei/juni de verkoop!

Kort daarvoor start de voorverkoop, waarbij de prijsindicaties bekend worden gemaakt en je op basis hiervan alvast jouw woningvoorkeuren kunt doorgeven.

Ontdek de waarde van Leeuwenkwartier
Het woningaanbod van Leeuwenkwartier is gevarieerd: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Alle woningen hebben een rijke architectuur, met bijzondere geveldetails en mooie dakoverstekken. Dit zie je terug op de woningschetsen op deze pagina. Binnenkort kunnen we ook de gedetailleerde woningimpressies met je delen.

Leeuwenkwartier wordt een ruimtelijke en groene woonwijk waar iedereen heerlijk kan wonen: van starters en doorstromers tot senioren. Omdat het wijkje is opgebouwd uit verschillende woonhofjes, ligt iedere woning prachtig aan het groen en is er geen doorgaand verkeer. Zo geniet je hier iedere dag van de rust.

Wist je dat - alle woningen van Leeuwenkwartier energieneutraal zijn en over energielabel A++++ beschikken? Hiermee zijn ze nog een stap duurzamer dan de standaard nieuwbouwwoning. Energieneutraal wonen is goed voor het milieu, je energienota én biedt wel € 40.000,- extra leencapaciteit voor je hypotheek!

Hypotheekadvies en financiële check
Heb jij je financiële mogelijkheden al helder? Je kunt advies inwinnen bij een hypotheekadviseur of bank naar keuze. Tip: vraag ook direct een financiële check aan, waarmee je op basis van jouw persoonlijke situatie een goed beeld krijgt van je mogelijkheden. Deze financiële check kun je straks bij start van de verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft jou én ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren, wat je bij de woningtoewijzing een streepje voor geeft.

Voor hypotheekadvies en een financiële check kun je terecht bij LIV Hypotheken & Verzekeringen. Klik hier om meer te lezen en vraag via de button hieronder direct de financiële check van LIV (de Financieringsbelofte) aan.

Vraag jouw Financieringsbelofte aan
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe