bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Leeuwenkwartier start september

23 mei 2024

De verkoop van Leeuwenkwartier start richting het einde van de zomer, naar verwachting in september. Heb jij al een favoriet woningtype op het oog waar jij je straks op wilt inschrijven?

Gevarieerd aanbod energieneutrale woningen
Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende woningtypes: van hoek- en tussenwoningen, reguliere en levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Stuk voor stuk met prachtige architectuur en energieneutraal door lucht/water warmtepompen, uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak. Energieneutraal wonen betekent dat je:
• Gegarandeerd bent van lage energiekosten;
• € 40.000,- extra leencapaciteit hebt voor je hypotheek!

Duurzaam en groen wonen
Bij Leeuwenkwartier is veel aandacht voor duurzaamheid en groen. Een deel van de platte daken wordt voorzien van een (mos/sedum) groendak. Dit zorgt voor een groene uitstraling, natuurlijke afvoer van regenwater, verkoeling bij hoge temperaturen én het biedt een natuurlijke voedselbron voor dieren. In de woninggevels komen nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Ook de groene erfafscheidingen bij de woningen zorgen – naast een mooie aanblik – voor nestel- en voedselbronnen voor dieren. Zo is Leeuwenkwartier straks een heerlijke woonplek voor mens én dier!

Dit kun je verwachten
De komende periode delen we meer informatie over de woningen, de wijk en het inschrijfproces. Wil je het laatste nieuws direct ontvangen, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief! Zo weet je wat je kunt verwachten zodra in september de verkoop van start gaat!

Inschrijven nieuwsbrief Leeuwenkwartier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe