bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update Leeuwenkwartier | Voorjaar 2024 in verkoop

15 november 2023

In dit artikel lees je over de actuele status en planning van nieuwbouwproject Leeuwenkwartier in Beneden-Leeuwen.

Hier staan we nu
De gemeente beantwoordt de zienswijzen op het bestemmingsplan van Leeuwenkwartier, dat eerder dit jaar ter inzage heeft gelegen. Naar verwachting kan het plan eind dit jaar of begin 2024 worden vastgesteld. De huidige ambitie is om in het voorjaar van 2024 te starten met de verkoop!

De komende periode werken we het woningprogramma verder uit. Met een divers aanbod komt er voor iedere woonwens wat wils: van vrijstaande woningen, reguliere en levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen tot gevarieerde hoek- en tussenwoningen. Klik hieronder om meer te lezen over de woningtypes van Leeuwenkwartier en over de gunstige locatie in een natuurlijke omgeving. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

Woningtypes van Leeuwenkwartier

Gunstige locatie en groene omgeving

Dit kun je verwachten
Binnenkort delen we via de nieuwsbrief een woonwensen-enquête waarin je kunt aangeven wat jij belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk en meer. De resultaten helpen ons om Leeuwenkwartier zo goed mogelijk op te zetten. Ook delen we de komende periode meer informatie met je over het woningaanbod en de planning richting start verkoop. Zo weet je wat je kunt verwachten van dit mooie project in Beneden-Leeuwen!

Meer over de woningen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe