bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de nieuwe woningimpressies!

3 april 2024

Mooi nieuws: de nieuwe, gedetailleerde woningimpressies van Leeuwenkwartier staan online!

Leeuwenkwartier: een wijk die inspireert
De nieuwe impressies hierboven tonen de rijke architectuur van de woningen, met bijzondere geveldetails, mooie dakoverstekken, Franse balkons en meer. Heb jij al een favoriet woningtype op het oog waar jij je straks op inschrijft zodra in mei/juni de verkoop van start gaat?

Zoals je op de impressies ziet, is het aanbod van Leeuwenkwartier heel gevarieerd: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn energieneutraal, zodat je verzekerd bent van lage energiekosten én extra leencapaciteit van wel € 40.000,- hebt bij je hypotheek.

Altijd verbonden: wonen op een toplocatie
Leeuwenkwartier verrijst aan de zuidoostkant van Beneden-Leeuwen. Je woont hier met het prachtige gevarieerde polderlandschap aan je voeten. Verken de kronkelende rivierdijken, fiets langs uitgestrekte weilanden of maak een ontspannen wandeling in de nabijgelegen uiterwaarden van de Waal.

Leeuwenkwartier biedt de perfecte balans tussen landelijke rust en voorzieningen in de buurt. Je bent zo in het gezellige centrum, met een verrassend ruim winkelaanbod. Met goede verbindingen naar steden zoals Nijmegen en Tiel hoef je nooit ver te reizen voor werk of stads vermaak. En wist je dat op loopafstand van Leeuwenkwartier winkelboulevard Heemstrade ligt? Ideaal om een ruim aanbod winkels praktisch naast je deur te hebben!

Meer over de gunstige locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe