bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele planning en informatiepanelen

26 juli 2023

In dit bericht lees je over de actuele planning van nieuwbouwproject Leeuwenkwartier in Beneden-Leeuwen. Ook kun je de panelen bekijken die 13 juli stonden opgesteld bij het informatiemoment.

Bestemmingsplanprocedure en start verkoop
Het ontwerpbestemmingsplan van Leeuwenkwartier ligt voor een periode van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Beneden-Leeuwen. Daarnaast is het plan in zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar verwachting wordt het bestemmingsplan eind 2023 definitief vastgesteld, wat betekent dat we eind 2023 / begin 2024 kunnen starten met de verkoop. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de planning en het woningaanbod van Leeuwenkwartier.

Bekijk de themapanelen
Op 13 juli vond in MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen een informatiemoment plaats voor Leeuwenkwartier. We kijken terug op een geslaagde middag en avond met een grote opkomst en positieve feedback. Via de button hieronder kun je de informatiepanelen bekijken, met de eerste woningschetsen van de verschillende woningtypes en informatie over duurzaamheid en de ligging van de woningen. De woningschetsen zie je ook op de homepage.

Bekijk de panelen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe